Hogyan építs vagyont könnyedén és biztonságosan anélkül, hogy jártas lennél a tőzsde vagy a pénzügyek világában? Most megtudhatod, amit még a pénzügyi tanácsadód, brókered, vagy a bennfentes barátod sem tud a biztonságos, független vagyonépítésről!

A befektetések piacán először végre mindenki előtt megnyílt a lehetőség. Siess, ne maradj ki belőle!

 

Üdvözöllek, Huszka Judit vagyok. Több, mint 10 évet bankszektorban dolgoztam, különböző területeken. Ezt követően közel 15 évet az ingatlan értékesítés területén töltöttem, több ügynökség franchise irodavezetőjeként is. 

Mindig is érdekeltek a befektetések, hogyan lehet biztonságos anyagi hátteret felépíteni.

Az elmúlt évek alatt több befektetési lehetőséggel is megismerkedtem, mivel biztonságos megoldásokat kerestem. Ahogy sokan, én is aggódtam a jövő miatt. Elkezdődött a gyerekem egyetemi továbbtanulása, amit finanszírozni kell… Tovább gondolkodva, mi lesz majd a diploma megszerzése után, hogyan tud majd önálló életet kezdeni…lesz-e elég tartalékom minderre?

Bizonyára neked is megfordult már legalább egyszer a fejedben, vajon mibe is lenne érdemes fektetni, ami megbízható, biztonságos és kiszámítható anyagi biztonságot teremt. Ami mellett nyugodtan letennéd a voksod….és hátradőlnél… Mi lehetne az a megoldás, ahol nem éreznéd magad kiszolgáltatva, ahol nem más dönt a pénzed felett, vagy nem vész el, mert csődbe ment az, akire rábíztad minden filléred..?

Teljesen átérzem és megértem ezeket a kétségeket. Sok mindent kipróbáltam én is. Vásároltam tőzsdére lépő cég részvényét abban a reményben, hogy az alacsony áron megvett papírok a tőzsdére lépés után majd a többszörösét érik. Hát nem így lett. Aztán lett Bitcoin befektetésem is, de ez sem hozta azt az eredményt, amit elvártam. Az ingatlan befektetések most valóban jól teljesítenek.  A jelenlegi igen magas négyzetméterárak mellett azonban nem könnyen lehet ingatlan befektetéshez jutni. Hitelt felvenni pedig nem a legbiztonságosabb megoldás. Eladósodás helyett a cél a vagyon gyarapítása.

Manapság nem igazán lehet klasszikus befektetések között válogatni.  Bankbetétek minimális kamatot termelnek, tőzsdézni tapasztalat hiányában életveszélyes is lehet, egy gombnyomásra elúszhat az összes pénz…volt, nincs. Befektető cégre bízni is kockázatos lehet, hiszen ha a cég vezetősége rossz befektetési döntést hoz, akkor minden befektetett fillérünk elúszhat.

Nem lenne megnyugtatóan jó érzés mindent a saját kezbe venni, saját döntéseket hozni, saját kézben tartani a befektetésünket? Mekkora szabadságot jelenthetne, hogy nem kell hosszú évekre, évtizedekre elköteleződni, aggódva attól, vajon mit hoz a holnap?  Mennyire kényelmes és magabiztos állapot lenne, hogy mi irányíthatjuk pénzügyeinket és nem vagyunk kiszolgáltatva? A felhalmozott tartalékunk mindig a rendelkezésünkre állhatna, legyen éjjel akár nappal….?

Ám van egy remek megoldás minderre. Ami a legizgalmasabb, hogy mindenki számára elérhető, bár eddig csak kevesen gondoltak rá. Bármennyire is hihetetlen, de fizikailag is a birtokunkban lehet, bármikor bárhová magunkkal vihetjük. Valójában politikai, vallási, társadalmi és kulturális tényezőktől függetlenül mindenhol elismerik a világon. Ezért igazán különleges megoldás.

Mennyire jó, hogy ehhez a több, mint 5000 éve garantáltan működő befektetési lehetőséghez most optimalizált áron lehet hozzájutni!

Ne hagyd ki ezt a befektetési lehetőséget, ismerd meg és dönts a jövődről!

Jelentkezz bővebb információért, személyre szabott megoldásért, ha

  • fontos a saját és családod, szeretteid jövője, anyagi biztonsága,

  • tudsz hosszabb időtartamra tervezni,

  • a magad ura akarsz lenni,

  • anyagi függetlenséget szeretnél,

  • fontos számodra a kiszámítható jövő tervezése, az értékállóság,

  • szabadon örökíthető befektetést szeretnél.

A Raya-Consulting s.r.o.  (Krizna 24, 811 07 Bratislava, Cégjegyzékszám : 36 651 435; Adószám:: 2022226151) magyarországi képviselőjeként a legfőbb célom, hogy az Ügyfelek a lehető legkedvezőbb áron tudjanak fizikai aranyat vásárolni.

 

Mindenki számára elérhetővé kívánom tenni az egyedüli biztonságos, értékálló megtakarítást, amivel a biztonságos jövő megteremthető.

A befektetési arany tömbök és arany lapkák kizárólag Good Delivery minőségi kategóriájúak.

A partner öntödék az LBMA (London Bullion Market Association) listáján szerepelnek.

Innovációinkkal szeretnék hozzájárulni a magyarországi aranypiac fejlődéséhez.

Aranybefektetések
Aranybefektetések